Најавe и обавештења

18
Јул 2024
10:00

Састанак Вучевића са министарком спољних послова Јапана

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић састаће се са министарком спољних послова Јапана Јоко Камикавом у четвртак, 18. јула, у 10 часова, у згради Владе Републике Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

18
Јул 2024
12:00

Сусрет Вучевића са потпредседником Европске инвестиционе банке

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић састаће се са потпредседником Европске инвестиционе банке Робертом де Гротом у четвртак, 18. јула, у 12 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

18
Јул 2024
13:30

Премијер разговара са представницима седам удружења пољопривредника

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић састаће се са представницима седам удружења пољопривредника у четвртак, 18. jула, у 13.30 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Састанку ће присуствовати и председница Скупштине Србије Ана Брнабић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Александар Мартиновић и представници Министарства финансија.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

18
Јул 2024
10:00

Састанак Дачића са амбасадором Израела

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић састаће се са амбасадором Израела у Србији Јахелом Виланом у четвртак,18. јула у 10 часова, у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз.

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, док ће саопштење са састанка медијима накнадно бити достављено.

Позивамо медије заинтересоване за праћење овог догађаја да се акредитују на имејл biro@mup.gov.rs  најкасније до сутра, 18. јула, до 8.30 часова.

Неопходно је да акредитоване медијске екипе дођу у Палату Србија најкасније до 9.40 часова.

18
Јул 2024
12:00

Селаковић потписује уговоре са градоначелницима и председницима општина поводом конкурса „Градови у фокусу“

Министар културе у Влади Републике Србије Никола Селаковић потписаће уговоре са градоначелницима и председницима општина, који су на конкурсу „Градови у фокусу“ 2024. године од  Министарства добили средства за обнову и реконструкцију објеката културе у циљу унапређења области културе и уметности у локалним срединама и подстицању развоја креативности и културне разноликости, у четвртак, 18. јула, у 12 часова, зграда Владе Србије, Немањина 11.